SEW 2016U Zagrebu će se 4. veljače u Kući Europe i 5. veljače u prostoru cafea Johann Franck održati prvi Startup Europe Week Zagreb, službeno događanje Europske komisije posvećeno brzorastućim tvrtkama koje žele izaći na jedinstveno europsko tržište – u organizaciji hrvatskih organizacija Netokracije i Impact Huba.

Startup Europe Week će u prvom tjednu veljače naglasiti važnost startupova za razvoj hrvatske i europske digitalne ekonomije, pri čemu će predstavnici institucija, ali i drugih članova startup ekosistema poput fondova rizičnog kapitala, moći objasniti kako mogu kroz svoje programe plasiranje startupa na strano tržište, kako europsko  – tako i svjetsko! Praktično znanje na tom putu pružit će i uspješni hrvatski poduzetnici koji će predstaviti svoj put prema uspjehu, kako u digitalnim, tako i tradicionalnim industrijama, a koje se šira na strana tržišta.

Službeni dio:  četvrtak, 4. veljače  u Kući Europe (17:00-19:00)  – predstavit će se službeni dio i ljudi koji razmišljaju o svom startupu ili već imaju svoj razvijenu firmu će moći dobiti informacije kako im institucije i druge organizacije startup ekosistema mogu pomoći u njihovom radu
Radionica: petak, 5. veljače u caféu Johann Franck (18:00-20:00) – networking radionica (speed dating) u kojima će svi imati priliku pitati predstavnike institucija i fondova sve što ih zanima.

Više informacija pronađite ovdje: http://startupeuropeweek.eu/