EU in my regionZapočelo je četvrto godišnje natjecanje „Europa u mojoj regiji“ (Europe in My Region’ Photo Competition), čiji je cilj podizanje svijesti o projektima financiranim iz EU fondova, kao dio Regionalne politike Europske unije.

Kao i prethodno, natjecanje se odvija putem Facebook stranice Europske komisije. Natjecanje je započelo 22. lipnja 2015. godine i trajati će do petka, 28. kolovoza 2015. (u podne).
U izbor za nagradu koje dodjeljuje Povjerenstvo ulazi 100 fotografija s najvećim brojem glasova, plus do 50 wild card „ulazaka“ (koji nisu uključeni u prvu grupu s najvećim brojem glasova). Odluku o tri najbolje fotografije donijeti će povjerenstvo sastavljeno od 3 stručnjaka za fotografiju.

Pobjednici će primiti nagradu – putovanje u Brisel za dvije osobe koje uključuje i posjet Otvorenim danima (OPEN DAYS) u listopadu 2015.

Uključite se u natjecanje za najbolju fotografiju i promovirajte natjecanje putem vaših internetskih stranica, društvenih mreža, newsletter-a i drugih mreža.