Vytenis Andriukaitis je europski povjerenik za zdravlje i sigurnost hrane. Prije toga bio je potpredsjednik Europske zdravstvene skupštine i ministar zdravlja Republike Litve.

Datum:
03/02/2017 – 11:00 – 12:30

Radite na pitanjima sigurnosti hrane?

Imali ste iskustva sa salmonelom i imate pitanja? 

Zabrinuti ste za sigurnosti Europske unije i terorizam?

Imate općenito pitanje o Europskoj uniji?

Iskoristite jedinstvenu priliku i uključite se u otvoreni razgovor s europskim povjerenikom za zdravlje i sigurnost hrane, Vytenisom Andriukaitisom i ministrom poljoprivrede Republike Hrvatske, Tomislavom Tolušićem.

Dijalog (EN) ćemo započeti pitanjima o zdravlju, sigurnosti hrane, prevencijama i faktorima rizika te nastaviti o trenutačnom stanju Europske unije i zajedničkoj budućnosti.  Imate li pitanja koja se tiču ovih tema pridružite nam se i zacijelo ćete dobiti materijala za buduća promišljanja o temama EU-a.

Osigurajte svoje mjesto na Dijalogu s građanima s povjerenikom Andriukaitisom i ministrom Tolušićem ➡️PRIJAVA

Pridružite se dijalogu pitanjima uz pomoć #EUdialogues & @EK_Hrvatska

Informacije:

  • vrijeme i mjesto: petak, 3. veljače 2017. od 11.00 do 12:30 , Zagreb, ulica Baruna Filipovića 23a, Galerija Lauba
  • moderator: Mislav Togonal
  • rok za prijave: četvrtak, 2. veljače 2017. do 18:00 sati

Napomena:
Prijava sudjelovanja i moguće prikupljanje osobnih podataka izvršit će se u skladu s Direktivom 95/46/EZ i Uredbom (EZ) br. 45/2001. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja događanja. Prijava na događaj i sudjelovanje na njemu podrazumijevaju i suglasnost s fotografiranjem te video i audio snimanjem.